Πλαστικός Χειρουργός Μάνος Παντελίδης | Πλαστική Χειρουργική & Lasers

Δ/ντής Πλαστικής χειρουργικής 251 ΓΝΑ ειδικευθείς & μετεκπαιδευθείς στη Μ. Βρετανία

τ. Διευθυντής Whiston Hospital, Liverpool, Αγγλία

επικοινωνία
ομορφιά / skinscanner

Ομορφιά / Skinscanner

ΙΟΜΑ Beauty Diag. (IBD)

Το μοναδικό διαγνωστικό σύστημα ΙΟΜΑ Beauty Diag IBD, αναλύει 7 βασικές δυσλειτουργίες του δέρματος, και επιτρέπει σε κάθε γυναίκα και άνδρα να κερδίσει μια εξατομικευμένη θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Το μοναδικό διαγνωστικό σύστημα IBD διαθέτει λογισμικό ειδικά εξελιγμένο ώστε να αναλύσει με ακρίβεια και επαναληψιμότητα 7 βασικές δυσλειτουργίες του δέρματος. Η χρήση του είναι απλή μέσω της φιλικής οθόνης αφής.

Το IBD διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα διαχείρισης των τελευταίων 16 επισκέψεων με στοιχεία των αναλύσεων και των θεραπειών που έχουν γίνει.

Για το IBD έχουν εξελιχθεί ειδικές κεφαλές (probes) βασισμένες σε αισθητήρες υψηλής αξιοπιστίας που προέρχονται από την αεροδιαστημική τεχνολογία.

The Visio Probe

Η κεφαλή απεικόνισης  αποτελείται από ειδικά εξελιγμένους φακούς, κάμερα  και φίλτρα για την διάγνωση ατελειών του δέρματος που δεν φαίνονται με το γυμνό μάτι. Το σύστημα υπολογίζει μετρήσιμες και συγκρίσιμες παραμέτρους για λεπτές γραμμές,  ρυτίδες,  λιπαρότητα,  πανάδες και μελάσματα, κλειστούς πόρους και βακτηριακές μολύνσεις.

The Physio Probe

Η κεφαλή Physio probe περιέχει υψηλής τεχνολογίας αισθητήρες  και λαμβάνει πληροφορίες in vivo για τα ειδικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας του δέρματος, όπως η ενυδάτωση και υγρασία, η διαδερμική απώλεια νερού (TEWL), και η θερμοκρασία του δέρματος. Το σύστημα λαμβάνει υπόψη του τους εξωτερικούς παράγοντες θερμοκρασίας και υγρασίας ώστε οι μετρήσεις να είναι επαναλήψιμες και πραγματικές σε κάθε μικροκλίμα.

Το Λογισμικό του συστήματος καθοδηγεί σε εξατομικευμένες θεραπείας σε  7 βήματα :

Ανάλυση διάγνωση : επιλέγουμε όλες ή όποιες από τις επτά δυσλειτουργίες που θέλουμε να διαγνώσουμε και αναλύσουμε.

 

Ανάλυση                                      –                               Διάγνωση

Επιλογή θεραπείας : συζητούμε για τις προτεραιότητες όσον αφορά τα αποτελέσματα της διάγνωσης και επιλέγουμε την θεραπεία που θα ακολουθήσουμε.
προϊόντα καμπίνας Cabin products : το IBD θα μας υποδείξει την σειρά των προϊόντων που έχουν τα κατάλληλα συστατικά για την αντιμετώπιση της δυσλειτουργίας που έχουμε επιλέξει να θεραπεύσουμε.

Πρωτόκολλο θεραπείας : το IBD μας καθοδηγεί με οδηγίες για την σωστή εφαρμογή των προϊόντων και τις κατάλληλες πιέσεις που θα οδηγήσουν στην βέλτιστη απορρόφηση των προϊόντων και την ανάταξη της λειτουργίας της επιδερμίδας.

 

Έλεγχος αποτελέσματος : μετά το πέρας της θεραπείας το IBD θα μας υποδείξει να κάνουμε ξανά την ανάλυση σχετικά με την δυσλειτουργία που επιλέξαμε και παρουσιάζει την ανάλυση , Πριν και Μετά, αποδεικνύοντας με ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Πρόταση Προϊόντων Ioma Beauty pro line: το σύστημα IBD προτείνει την κατάλληλη σειρά προϊόντων για την καθημερινή συντήρηση. Επιλέγουμε τα προϊόντα για αγορά.

Εκτύπωση : εκτυπώνουμε το αποτέλεσμα της διάγνωσης ή και της θεραπείας μαζί με τα προϊόντα που έχουν επιλεχθεί για αγορά. Ορίζουμε το επόμενο ραντεβού για μια θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες που αναλύθηκαν.

 

Για πρώτη φορά η IntuiSkin, δίνει ολοκληρωμένη λύση διάγνωσης και θεραπείας του δέρματος για κάθε δέρμα.

Πραγματικά αποδοτική εφαρμογή των προϊόντων αισθητικής με μετρήσιμα αποτελέσματα

IOMA ESTHETICS μια νέα τεχνική από την  IntuiSkin ,  Grenoble  France .


Copyright © 2010 Dr. Manos Pantelidis
Web Design & Development by Generation Y